News
Loading...

ČAROBNI NAPITAK: Uz pomoć ovog sastojka skinite suvišne kilograme.

Svi ma je poznato da se stvari ne događaju preko noći, posebno ne one za koje je potrebno malo više truda. Tako je i sa gubitkom kilograma. Međutim, ukoliko ste pomalo lijeni, ili ukoliko nemate vremena da posjetite teretanu, za vas će ovo biti idealno rješenje. Ovaj napitak pravi se vrlo jednostavno, a sve što vam treba jeste limun i voda.
Naučno je dokazano da želučana kiselina služi za razlaganje hrane nakon jela. Ukoliko se u organizam unese neka, također, jaka kiselina, ona potpomaže razgradnji hranjivih materija i zbog toga se tope masne naslage. U ovom napitku, limun je ono što stvara magiju.

Postupak: Naspite 0.5l vode u šerpu i zagrijavajte dok ne proključa. Dok čekate, uzmite dva limuna. Jedan iscijedite pomoću cjediljke, a drugi izrežite na tanke šnite. Iscijeđeni limun istresite u neku šolju, zatim u to dodajte vrelu vodu, puneći šolju skoro do vrha. U to ubacite izrezane kriške limuna i ostavite da se ohladi, a zatim ga popijte.

Ovaj napitak potrebno je piti svako jutro, na prazan stomak. Već nakon prve sedmice, povećajte količinu iscijeđenog limuna, npr. iscijedite jedan i po limun na istu šolju, sa manje vrele vode. Već nakon treće sedmice morali biste primijetiti izvanredne rezultate

PODIJELI NA Google Plus

About admin