News
Loading...

EVO ŠTA JE PORUČIO KIJI I VUKU! Sloba Radanović podržava SVOJE ŽENE I REPERE.

Sloba Radanović poručuje da bi rado uveseljavao goste na venčanju svoje i dalje zakonite supruge Kristine Kockar s Vukom Mobom, ali samo ako mu dobro plate...
Slobodan Radanović poručuje da bi rado pevao na svadbi svoje i dalje zakonite supruge Kristine Kockar i Vuka Moba ukoliko bi ga dobro platili! Novopečena pevačica i reper se ne odvajaju jedno od drugog na Crnogorskom primorju, a Kijin suprug kaže da nema ništa protiv ako su se njih dvoje zaljubili.8

On kroz osmeh dodaje da Kija nije mogla boljeg momka da izabere, za sebe kaže da je surovi profesionalac i da mu ne bi smetalo da peva na svadbi svoje žene. Naravno, uz poveću novčanu nadoknadu.
– Kija je napravila divan izbor. Što da ne bude sa njim?! Šta fali tom momku?! Možda bi mogla i da se uda za njega! Ako dobro plate, pevao bih im i na svadbi. Nemam problem sa tim, ako je zarada dobra – kaže Sloba i dodaje da ga ne dotiču priče koje kruže o Kristini i Vuku jer je, kako tvrdi, stavio tačku na brak sa pobednicom Zadruge.

On kaže da svakodnevno preko društvenih mreža dobija fotografije od fanova na kojima njegova supruga uživa u društvu repera koji je, kako se pisalo, raskinuo veridbu zbog Kije.
– Vidim da se u Crnoj Gori brčkaju, kupaju, idu zajedno na nastupe… Fanovi mi non-stop šalju njihove slike. U sve sam upućen, na Instagramu me zatrpavaju informacijama o njima. Ali to zaista više nije moj problem. Ne znam šta bih rekao na tu temu. Ako su zajedno, ja im želim sve najbolje – tvrdi Sloba.

Za razliku od Kockareve, Radanovića veze trenutno ne zanimaju iako mu žene padaju pod noge.
– Ima mnogo žena koje me jure, ali me to ne zanima. Stvarno su divne, prave mi torte i donose na nastupe. Neke me čak hvataju i za zadnjicu. Sve to prija, ali trenutno ne želim da imam vezu. Potpuno sam se posvetio poslu, tako mi je sada najbolje – iskren je Sloba.

Luna nije želela da se sretnemo kod moje mame

Sloba Radanović kaže da njegova bivša ljubavnica Luna Đogani nije želela da se sretne s njim kada je otišla kod njegove mame Draginje na rođendan. Mnogi su pomislili da su se Sloba i Luna dogovorili da se vide u Zrenjaninu, ali on tvrdi da je istina sasvim drugačija:

– Luna nikako nije želela da se vidimo kod moje mame. Ona je zvala moje roditelje i raspitala se kada odlazim na nastup kako se ne bismo sreli. Ali bez obzira na sve, moram da pohvalim Lunin gest, stvarno je lepo od nje što je otišla da mojoj mami čestita rođendan.

informer
PODIJELI NA Google Plus

About admin