News
Loading...

Rastura narodnim pjesmama. Svetlana od Marije dobila najveći kompliment do sada.

U duelu u petom krugu "Zvezda Granda" mikrofone su ukrstile dve dame Marijana Jukić i Svetlana Đukić. Prva se predstavila pesmama "To mi nije trebalo" i "Aspirin", dok je druga izabrala numere "Slika" i "Izbriši vetre njegov trag". Konačan rezultat bio je sedam glasova za Svetlanu koja je prošla direktno u šesti krug, dok je Marijana osvojila četiri glasa.

"Marijani sam dala glas jer je ona uvek tako nastupala. Za Svetlanu mi je drago što je prošla u sledeći krug jer je pevala jako dobro. Ti si definitivno jedna od najboljih pevačica narodne muzike u takmičenju", rekla je Marija.

"Svetlana bila si dominantnija večeras i prelepo si otpevala Snežaninu pesmu. Imaš jednu damsku pojavu i energiju. Marijana imala si falševe u pevanju, lepo izgledaš ali nemaš harizmu", rekla je Jelena.

"U prošlom krugu si joj rekla da je seljančura i da peva džibersku muziku", umešala se Marija, a Jelena je odgovorila da se ona ne seća šta je rekla pre sat vremena i da se sigurno toj kandidatkinji nije tako obratila.

"Marijana, prelepa si ali nedostaje nešto. Previše si vikala. Svetlana, sve čestitke za obe pesme", rekla je Bekuta. I Bosanac je pohvalio Svetlanu koja je po njegovom mišljenju pevala savršeno. 
PODIJELI NA Google Plus

About admin