News
Loading...

Lukasa i MIlicu Pavlovic zbližila prva saradnja: Napravili haos kada su otkrili novost o ...

Milica Pavlović i Aca Lukas uzdrmali su javnost kada su se na naslovnici jednog nedjeljnika pojavili zagrljeni! Naime, folkeri su zajedničkim intervjuom i provokativnim fotografijama u nedjeljniku Stori bombastično najavili svoju prvu saradnju i intrigantni spot sa filmskom pričom, koji su snimili za duetsku pjesmu “Kidaš me”.
Oboje tvrde da su nakon ove saradnje ostali potpuno zbunjeni po pitanju emocija, iako su se od prvog susreta prepoznali kao srodne duše i godinama gradili odnos pun poštovanja i razumijevanja, pa ne isključuju mogućnost da njihovo prijateljstvo preraste u iskrenu ljubav.

Aca važi za velikog zavodnika i muškarca koji je san mnogih žena u našem regionu, baš zbog toga što je tako specifičan, hrabar i ima posebnu energiju i harizmu, nisam sigurna kako će se naš odnos razvijati – priznala je Milica za Stori, s čim se i Lukas složio:

– Nikad se ne zna u kom smijeru će se odnos dvoje ljudi razvijati. Nekada sretnete osobu i odmah se dese varnice, a nekada je neko godinama pored vas i posmatrate ga kao prijatelja, a onda se nešto dogodi i ljubav se rodi.

Kolika je Pavlovićka srećnica pokazuje i činjenica da se Aleksandar Vuksanović, uprkos maltene svakodnevnim ponudama za saradnju, poslije dueta sa najvećim folk i pop zvijezdama kao što su Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, odlučio baš za nju.

– Ponude za saradnju kao što je bila ova često dobijam, ali sada sam pristao samo zbog Milice. Mislim da to najbolje govori o tome koliko je cijenim i poštujem. Naš odnos je nakon ovog dueta postao prisniji, ali ja sam i ranije volio Milicu i podržavao sve što ona radi – pohvalio je pjevač svoju partnerku iz spota, a ona je zaključila da je takvom šarmeru teško odoljeti:

– Hrabar je, šarmantan, zabavan, ostvaren i misteriozan, pa nisu tek tako sve te žene toliko lude za njim. Veliki je izazov osvojiti ga i zadržati pored sebe.

Kontaktirali smo s Lukasom, koji je i za Srpski telegraf potvrdio da su mu uzburkane emocije.

– Milica je lijepa, zgodna, pametna i prija mi. Nemam šta više da dodam od toga što ste već pročitali u intrevjuu koji sam dao – poručio je Aca.

Republika.rs
PODIJELI NA Google Plus

About admin