News
Loading...

Vaš dnevni horoskop za dan 24.05.2018.

OVAN

POSAO: Moguće je da ste preopterećeni poslom i da vam ne ostaje previše vremena za bilo šta drugo danas. Poenta je u tome da se organizujete što bolje, kako biste imali više vremena za druge stvari.
LJUBAV: Moguće je da vam nije lako da priznate svoja osećanja ali ako želite da vas neka osoba primeti, to jeste jedini način. Vreme je da se potrudite da poradite na svom samopouzdanju.
ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Takođe, važno je da uzimate dovoljno vitamina i da generalno vodite računa o svojim navikama. Nemojte da se izlažete rizičnim situacijama danas.
BIK

POSAO: Poboljšanje na poslovnom planu je sasvim moguće. Važno je samo da energiju usmerite na svoje prioritete. Nemojte da rasipate snagu na neke nebitne sitnice.
LJUBAV: Želite da se potrudite da poboljšate odnos sa bračnim partnerom jer vam je stalo do toga da oboje budete zadovoljni. Ulažete sve kako biste zauzvrat dobili emotivni mir i sklad, konačno.
ZDRAVLJE: Raspoloženje vam oscilira i moguće je da zbog emotivnog nezadovoljstva koje je postojalo u prethodnom periodu sada imate manje probleme sa zdravljem. Posetite lekara ako smatrate da treba.
BLIZANCI

POSAO: Finansijski ste stabilni. Nemate nikakve brige na poslovnom planu. Pred vama je opušten dan. Možete da očekujete da ćete postepeno rešiti većinu problema koje ste imali.
LJUBAV: Moguće je da će vam se uskoro ukazati prilika za tajnu vezu sa osobom koja nema sasvim rešen bračni status. Pred vama je prilika da zajedno ostvarite lepu vezu.
ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na ovom polju vam dolazi. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvu intervenciju sada se oporavljate i stajete na svoje noge jači.

RAK

POSAO: Deluje vam da trenutno na poslovnom planu imate određena ograničenja. Biće vam potrebno neko vreme da ih prevaziđete. Budite strpljivi ali i spremni za naporan i vredan rad.
LJUBAV: Nadate se boljem stanju na polju emocija. Trenutni partner ne ispunjava sve vaše potrebe. Nemojte da se prilagođavate tuđim standardima već slušajte ono što vam srce govori.
ZDRAVLJE: Moguća je pojava iritacija na koži. Generalno ste osetljiviji sada pa možete da budete skloni i alergijskim reakcijama. Pored toga osetljiva su vam i leđa, pa je moguća ukočenost.LAV

POSAO: Na poslovnom planu vam se pojavljuju neke nepredviđene okolnosti na koje trenutno ne možete da utičete. Pokušaćete da se barem privremeno pomirite sa situacijom.
LJUBAV: Sa voljenom osobom imate neku atmosferu tenzije i pritiska tokom komunikacije. Imate utisak da vam ništa ne ide od ruke. Moguće je da ćete se osećati prilično usamljeno danas.
ZDRAVLJE: Pod stresom ste. Potreban vam je neki način da se oslobodite nagomilanog nezadovoljstva i negativne energije. Bavljenje sportom bi moglo veoma da vam prija.

DEVICAPOSAO: Važno je da pokažete da imate dovoljno poštovanja i volje da saslušate i tuđe mišljenje. Nemojte da reagujete burno ili brzopleto, sagledate stvari iz svih uglova pre nego što donesete odluku.
LJUBAV: Moguće su nagle promene na ljubavnom planu. Iz jedne veze ulazite u drugu i više ni sami niste sigurni koja osoba je prava za vas. Moguće je da ste se na neki način izgubili.
ZDRAVLJE: Povedite računa o desnima i osetljivim zubima. Vreme je za redovnu posetu stomatologu. Pred vama je period u kojem može da se pojavi parodontopatija i slični problemi.

VAGA

POSAO: Potpuno ste mirni i staloženi, iako se dosta toga ne odvija onako kako ste vi imali u planu. Preokreti tek slede a na vama će biti da se prilagodite okolnostima koje dolaze.
LJUBAV: Moguće je da voljena osoba ima razne kritike na vaš račun i da ste pomalo umorni od svega toga. Potrebna vam je neka vrsta emotivne pauze. Želite partnera koji će vam pružiti više podrške.
ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama, upalnim stanjima i virusima. Imunitet vam nije u najboljem stanju. Bilo bi dobro da se na vreme obratite vašem lekaru da čuvate svoje zdravlje u ovom periodu.ŠKORPIJA

POSAO: Moguće su manje komplikacije na poslovnom planu ali ako budete bili uporni kao inače, sve ćete uspeti da rešite. Nemojte da odustajete od planova koje imate, budite postojani.
LJUBAV: Moguće je da voljena osoba ima neke poteškoće i da ne može da se bavi i svojim i vašim problemima u isto vreme. Na neki način se sve više stvara distanca između vas dvoje.
ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem. Pred vama je faza u kojoj možete imati tegobe sa kamenom ili peskom u mokraćnim putevima.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kog možete da ostvarite napredovanje na poslovnom planu. Ukoliko budete dali sve od sebe uspećete da ostvarite veoma dobre rezultate.
LJUBAV: Moguće je da voljena osoba i vi imate neke probleme koje ste gurali pod tepih. Sada će dosta toga isplivati na površinu. Vreme je da se zaista suočite sa svim što se dešava oko vas.
ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama i danas vam to može i te kako smetati. Posavetujte se sa svojim lekarom oko toga na koji način možete da ublažite simptome. Pazite i na osetljive oči.

JARAC

POSAO: Biće vam potrebno malo više vremena da ostvarite sve ono što ste imali u planu kada je u pitanju polje posla. Budite strpljivi i nemojte da odustajete kada naiđete na prvu prepreku.
LJUBAV: Niste ispunili neka obećanja koja ste dali voljenoj osobi i ona je sada razočarana u vas. A vi ste umorni od njenih razočarenja. Moguće je da se sve više stvara atmosfera distance.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su vrlo mogući kod vas danas. Budite oprezni kada je u pitanju ishrana. Nemojte da jedete namirnice nepoznatog porekla ili sumnjivog sastava.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da niste sasvim objektivni, pa i da neke stvari ne vidite na pravi način. Potrebno je da proširite svoje vidike i da na neki način izađete iz uobičajenih okvira.
LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za nova poznanstva, ako ste slobodni. U narednom periodu će biti dešavanja ali za sada ste nekako previše mirni. Više ste okrenuti porodici i prijateljima.
ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja u prvom delu dana. Generalno ste danas prilično osetljivi, pa vas može pratiti i osećaj malaksalosti, umora. Potrudite se da nađete više vremena za san.

RIBE

POSAO: Delujete veoma promenljivo u komunikaciji sa poslovnim okruženjem, pa ne mogu da vas uhvate ni za glavu ni za rep. Moguće je da u nekim trenucima ni sami ne znate sve svoje planove.
LJUBAV: Partner primećuje sve ono što biste možda želeli da ne primeti. Dobro se poznajete i teško ćete sakriti bilo šta. Potrudite se da iskreno razgovarate o svemu što vas muči ovaj put.
ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Povećajte unos magnezijuma i bolje ćete se osećati, smanjićete umor, napetost i lakše ćete funkcionisati u svakodnevnim obavezama. Pazite na sebe.
PODIJELI NA Google Plus

About admin