News
Loading...

SVAKOG DANA SVE GORE! Sinanu HITNO treba transplatacija, evo koja SUMA NOVCA mu je potreba.

Porodici će u skupljanu para pomoći i pevačevi prijatelji širom sveta

Pevač Sinan Sakić juče je prebačen iz Kliničkog centra u privatnu kliniku, gde će mu uraditi detaljne analize, a potom će ga prebaciti u Italiju, u Padovu, kako bi uradio transplataciju jetre.
Pevačevo zdravstveno stanje iz dana u dan sve je gore i njegov organizam ne može još dugo izdržati ukoliko se uskoro ne podvrgne operaciji, a za to će mu biti potrebno 250.000 evra!

– Sinanova porodica je i pre nekoliko meseci nameravala da ga vodi u inostranstvo i da plati sve troškove samo da bi on dobio novu jetru, ali su im lekari iz Beograda rekla da se to može uraditi i ovde, pa su odustali.

Sad kada im je jasno da od toga nema ništa, da Sinan uopšte nije na listi za presađivanje organa u Kliničkom centru, odlučili su da više ne gube vreme, već su kontaktirali s klinikom u Padovi, tamo je jedan od najpoznatijih centara za transplantaciju i trebalo bi uskoro da ga transportuju kod njih. Presađivanje jetre u Italiji košta 250.000 evra, Sinanova porodica je spremna to da plati, a pomoći će im i brojni prijatelji širom sveta, koji su sve vreme uz njih – rekao je prijatelj porodice Sakić za Kurir.

Podsetimo, u sredu po podne Sinanova supruga i sinovi Alen i Ernest su na lično insistiranje premestili pevača u drugu bolnicu, optuživši lekare Klinike za internu medicinu za nesavesno lečenje i za to što je on sada u teškom stanju.

Došlo je i do incidenta kada je Ernest ušao u sukob s medicinskim osobljem, pa je morala da reaguje policija, koja je pevačevog naslednika privela.

 (srbijadanas.com)
PODIJELI NA Google Plus

About admin