News
Loading...

Popović "gura" dalje komšiju iz Hrvatske. Nije se pojavio u prvom krugu, a već se nalazi u četvrtom.

Antonio Krištofić iz Opatije javnosti je poznat po učešću u X Factoru a ove godine odlučio se da svoju sreću okuša u Zvezdama Granda.

Ono što je jako interesantno za ovog takmičara jeste da se u prvom krugu uopšte nije pojavio te da se počeo takmičiti tek od drugog kruga. Trenutno niko ne zna razlog njegovog ne pojavljivanja u prvom krugu ali isto tako je interesantno da je naredna dva kruga lagano prolazio sa svih sedam glasova žirija.

Tokom ova dva kruga vidljivo je da ima ogromnu podršku Saše Popovića a u prilog tome ide i činjenica da je Saša kupio stan u Opatiji vrijednosti 300.000 eura, te da je bukvalno komšija sa Antonijom.

Da li Saša stoji iza ovog takmičara ili je ipak u pitanju znanje i iskustvo u pjevanju ostaje nam da vidimo do kraja takmičenja.

Antonio je i večeras lagano prošao u naredni krug sa svih sedam glasova. Izveo je pjesme “Pukni zoro” i “Ko ti to grize obraze”.

“Antonio, predivno je bilo dirnuo si me. Pesma “Ostani” savršena izvedba. Faruče, dobro izgledaš atraktivan si i to je dobro za ovaj posao. U prvoj pesmi si bio u falšu”, rekla je Jelena.

“Prvi kandidat super izgledaš za scenu. Mislim da si ovaj krug podbacio sa izborom pesama. Ti ne možeš da pevaš Tošeta jer nemaš boju za tu pesmu, ali si jako dobar takmičar. Antonio je večeras pokazao napredak i savetujem ga da vežba da bude još bolji jer mu verujemo”, rekla je Marija. Tajanstveni je glasao za Antonija i pohvalio ga da je odličan pevač.

“Pevaš ekstra. Imaš glas od mene, samo skini taj cvetni sako i budi u pop-rok fazonu. Antonio, otpevao si Gorana Karana naježio si me. I ovo drugo sve ti leži i samo tako nastavi”, rekao je Lukas. Pogledajte njegov nastup ispod.

izvor: e-turneja
PODIJELI NA Google Plus

About admin