News
Loading...

Ovo je devojka koja tvrdi da čeka Lukasovo dijete, a njegov odgovor je HIT.

Aca Lukas je nedavno proslavio to što je postao deda, a za nekoliko meseci bi mogao ponovo da se veseli jer postoji mogućnost da dobije peto dete, tvrdi Tanja Bogdanović u ispovesti za "Blic".
Dvadesettrogodišnja devojka iz Beograda tvrdi da je pre mesec dana ostala u drugom stanju sa Lukasom, a kako za "Blic" navodi, on joj je nudio novac da abortira, a kada je to odbila, kaže da su usledile pretnje.

Tanja za “Blic” otkriva i sve detalje odnosa sa folkerom.
- Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Bio je sa prijateljem kojeg sam i kasnije sretala, prišao mi je i rekao da sam jako lepa. Videli smo se nekih pet-šest puta, išla sam u njegov stan. Tada mi je svirao na klaviru i pevao. Poslednji put kad smo se videli sa nama se bila njegova četiri druga i dve drugarice. On me je tada molio da dođem i da upoznam njegovog kuma. Bio je pažljiv prema meni, to je prvi put da sam sedela sa njegovim društvom, inače sam se sama s njim viđala. Nakon toga smo spavali, prvi put bez zaštite, i eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, sa njim sam ostala trudna - započinje svoju priču Tanja Bogdanović, i nastavlja:

 blic.rs
PODIJELI NA Google Plus

About admin