News
Loading...

Karleuša pojasnila zašto je Dodiku opsovala “mater džukačku”

“To što me čovjek koji sebe zove predsjednikom nazvao pjevaljkom, to samo govori o tom ko je taj čovjek. Koliko zapravo ne poštuje žene, pa ako hoćete i žene koje se bave mojom profesijom”, kazala je Karleuša danas prilikom gostovanja na televiziji N1.
“No, ako je mene nazvao pjevaljkom, za njega je očito dama ona koja se s narukvicom oko noge vozi s njim u njegovom helikopteru na račun siromašnih građana. Ako je tako, onda ja pristajem da budem pjevaljka”, dodala je Karleuša očito misleći na Svetlanu Cecu Ražnjatović, turbo folk pjevačicu koja je bila osuđena na kućni pritvor zbog finansijskih malverzacija.

“Samo želim da poručim svima pa i tom čovjeku da ja nikada nisam u životu nikome zlo nanijela, ja nikada nikome nisam ništa ukrala. Ako je to definicija pjevaljke, onda uredu, ja sam pjevaljka”, zaključila je Karleuša.

Podsjećamo, nakon što je predsjednik RS prozvao u jednoj svojoj izjavi, a vezano za stavove koje Karleuša iznosi na društvenim mrežama kada je slučaj Davidović u pitanju, ona je odgovorila žestokom psovkom.

Karleuša nije ostala dužna Dodiku i opsovala ma “mater džukačku”

Karleuša je jučer na svom Twitteru prvom čovjeku RS poručila “…nemoj bre čoveče da me diraš, čuvaj Ceci decu, vozite se helikopterom i ne smaraj.”
IZVOR: megavijesti.com
PODIJELI NA Google Plus

About admin