News
Loading...

Evo šta se dešava između Lukasa i takmičarke Zvezde Granda. Isplivao privatni video.

Učešće Tijane Kadović u “Zvezdama Granda” iz kruga u krug obeležava velika pompa, bilo da je reč o kamperu kojim dolazi na snimanja, telefonu koji razbija na sceni ili kabaretskoj tački prilikom koje prekida izvođenje pesme i obaveštava publiku i žiri da će prekršiti pravila takmičenja tako što će izaći iz prostora koji je namenjen za izvođenje performansa.

Još od prvog pojavljivanja očigledna je njena naklonost ka Aci Lukasu sa kojim se na prvu loptu sukobila jer je pevač smatrao da, kako se sam izrazio, ona “nema opravdanje” za dolazak na snimanje kamp prikolicom, obezbeđenje i čitav tim stilista, šminkera, frizera i asistenata, ali je do kraja razgovora sa njom ipak izrazio simpatije prema njoj jer je, prema njegovom mišljenju, kvalitetna pevačica.

– Otpratio bih te kući, ali nemam prikolicu! – našalio se Lukas, ali ga je dočekao Tijanin spreman odgovor:

– Sa vama i peške!

I naredna dva kruga su donela Vuksanovićeve pohvale upućene Kadovićevoj, a u poslednjoj emitovanoj emisiji je čak sela na njegov sto i, svesna provokacije koju pravi, otpevala mu stih: “Izmislila mala drogu protiv droge – to si, maco, ti!”.

Kao da sve to nije dovoljno, Tijana je na društvenim mrežama objavila video klipove sa Lukasovog koncerta od pre godinu dana, i ispratila ih opisom:

– Jer ja vas volim najviše od svih! – napisala je ona, a zatim dodala, aludirajući na nedavne koncerte u istom prostoru, da se zna ko puni čak i gelendere u Areni. 
PODIJELI NA Google Plus

About admin