News
Loading...

DUŠKO ŽELI SINA: Evo šta Jelena Karleuša kaže na ovo.

Oštrog jezika i uma koji radi brzinom svetlosti učinili su Jelenu najkotroverznojom zvijezdom današnje javne scene.

Nekog ujede za srce, a nekog za mozak, ali jedno je sigurno, ona vas neće ostaviti ravnodušnim.
A šta se dešava na kraju dana, kada JK skine šminku i kostim, ogoli emocije, i vrati se među voljene? Sve to otkriva u intervjuu za magazin Hello, u susret proslavi dva velika životna jubileja, godišnjicu braka i četrdeseti rođendan, a evo šta ima da kaže na to:

Duško za prvu deceniju braka očekuje neku nagradu, tako je rekao. Nije precizirao šta, ali vjerujem da cilja na zlatnu plaketu u izdržljivosti, toleranciji i ljubavi. Naravno, oni koji u braku glume žrtve obično najviše uživaju, dok su oni koji ćute istinska kičma jedne veze. Kada je riječ o mom rođendanu, jubilarno mi prije zvuči pedeseti ili stoti. Četrdeseti je tek jedan od mnogih, koji ću dočekati okružena porodicom i prijateljima, srećna, zadovoljna postignutim, kao i fizičkim izgledom koji nema vremensku odrednicu”.

O samog početka je znala da je Duško taj:

Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je on poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je osve predispozicije za idealnog – lijep, mlad, zelenook, talentovan, prespektivan…A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene”, priznaje Jelena.

Jelena otkriva i da Duško želi sina, i da je ona spremna za to ako se desi:

Duškova najveća želja je sin. Ništa ne silimo, ako se desi, desiće se. Pobogu, nisam ni 40 napunila. Sve se može kad se hoće”

megavijesti.com
PODIJELI NA Google Plus

About admin