News
Loading...

Tuča na nastupu Katarine Grujić u Sarajevu! ZBOG INCIDENTA NAPUSTILA SCENU.

Nikome nije bilo jasno šta se desilo, no bilo je evidentno da je alkohol glavni krivac

Srbijanska pjevačica Katarina Grujić u sarajevskom klubu „My Face“ nastupala je prošle godine u februaru, no to nije bio razlog da i ovaj put ne bude pozvana kao jedna od gošći, s obzirom na to da je njen nastup zabilježen kao jedan od najposjećenijih.
Naime, prije nekoliko dana po drugi put je održala sjajan nastup, a najveći dokaz su karte i rezervacije koje su tri dana prije nastupa već bile rasprodate i rezervirane. Ona je neko ko polako korača ka cilju, a ono po čemu je prepoznatljiva jesu njen stas i duge noge, koje nijednog muškarca ne ostavljaju ravnodušnim. No, ono što se desilo na nastupu, mnoge je iznenadilo. U jednom momentu došlo je do tuče, a bilo je očigledno da je alkohol bio glavni krivac za to.

Dok je Katarina pjevala jednu po jednu pjesmu, na stolu odmah do bine počelo je gurkanje dvojice mladića, a ubrzo nakon toga počelo je obaranje stolova i razbijanje čaša i flaša koje su završile na podu.

Naime, dva momka su se iz „čista mira“ potukla. Komentari prisutnih su bili da je alkohol uradio svoje, a sva sreća nije bilo ozbiljnih povreda. U tom trenutku, izbacivači su odmah reagirali, te su spriječili da se incident nastavi.

Taman kad se situacija stabilizovala, Katarina je, vidno potresena, spustila mikrofon i napustila binu. Vidjelo se na njoj da je bila iznenađena i šokirana onim što je vidjela. Nakon toga, bend je nastavio da pjeva, ali se vidjelo kako se klub počeo prazniti, a sve zbog toga jer je pjevačicaq napustila binu.

Međutim, zanemarivši sve ovo što se desilo, možemo kazati kako je ovo bio jedan od boljih nastupa u „My Face-u“ i da je Katarina zablistala po drugi put u Sarajevu i oborila sve moguće rekorde posjećenosti.

expresstabloid.ba
PODIJELI NA Google Plus

About admin