News
Loading...

Sinan Sakić se bori za život, porodica prolazi kroz PAKAO!

Folk zvijezda Sinan Sakić primljen je juče u Klinički centar u Beogradu na ispitivanja, nakon što su ljekari ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre.
Legendarni pjevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su ljekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rješenje te da će morati na transplantaciju jetre. Sinan je juče primljen na preglede i stavljen je na listu čekanja za organ, a u bolnici će ostati do operacije.
“Svi ljekari koji su ga pregledali, a konsultovali smo vrhunske stručnjake iz pet zemalja, ustanovili su da je jedino transplantacija trajno rješenje, tako da je Sinan sada primljen i u bolnici će biti do intervencije. Ja sam odmah ponudila svoju jetru, ali su ustanovili da nisam adekvatan donor, tako da sada čekamo. Žejelal bih da se u svoje i Sinanovo ime zahvalim svima koji nam pružaju podršku, mnogo nam to znači u svim teškim trenucima kroz koje smo prošli i prolazimo, obavještavaću vas sve o daljem razvoju kako budem imala nove informacije”, rekla je Sinanova supruga Sabina.

 Izvor: balasevizam.novi.ba
PODIJELI NA Google Plus

About admin